mandag 19. mars 2012

Fjolls til Fjells

Ei uke til fjells for å slappe av og nyte stillheten, naturen og fri. 

Det er er drøy tur fra sanden til Ringebufjellet, men det er jo selvfølgelig verd det. 
Det å runde svingen på toppen av fjellet, og se landskapet brette seg ut for første gang den vinteren er like fantastisk hver gang. Akkurat som det er like trist når det er hjemreise tid igjen. 


Her på Venabygdsfjellet har jeg vært hvert år siden jeg var 14 år. Poden har tross sine knappe 2 år, allerede vært her 3 ganger. Resten av familien er her 2 ganger i året, men i Fiskerfamilien holder vi oss til vintersesongen. Da er det tid for både bortover og nedoverski. Venabygdsfjellet ligger nemlig bare 20 minutter fra Kvitfjell.  
 Fiskeren har tidligere knapt hadde beveget seg på bortoverski, vurderer nå om han må handle seg et par egne langrennski istedenfor å låne far sine. 


I år kom vi oss ikke ordentlig inn på vidda for de flotte turene vi pleier å ha. Vær og spor (snømengden var ikke den samme iår som den pleier,så påska ser litt mørk ut.) var ikke helt på nett.  Men vi hadde like fine turer innover flaten, med god gli, godt humør og flott utsikt! Og sola glimta til innimellom.Ei flott vinterferie uke, som alltid går for fort. 
Nå er det tilbake til  våren som er kommet for fullt på Sanden nå, og vi skal nyte den så godt vi kan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar